Stucwerk

men-with--cleanerStucwerk zorgt voor een perfecte en professionele afwerking van uw muren. Een stuclaag geeft de wanden en/of plafonds precies dat uiterlijk die u voor ogen hebt. Dat maakt het echt dé afwerking van deze tijd.

Omdat het specialistisch werk is kunt u het in veel gevallen het beste overlaten aan een vakkundige stukadoor. De afwerking is ook vrij arbeidsintensief, aangezien de laag ‘handmatig’ op de huidige ondergrond wordt aangebracht. De stukadoors van Datema zorgen voor die professionele afwerking dankzij de jarenlange ervaring.

Extra controle op stucwerk

Na het aanbrengen wordt het werk met behulp van lamplicht gecontroleerd op eventuele spaanslagen en oneffenheden waarna men deze eventueel kan sausen. Sausen kan door ons uitgevoerd worden, zowel mechanisch als met de roller. We kunnen uw muren afwerken met sierpleisterwerk, wat iets minder ruw is en een luxere uitstraling geeft.

Onderhoudsvriendelijk

stucwerk witEen mooi voordeel aan gestucte muren is dat het onderhoudsvriendelijk is. Mocht er vlekken en andere verontreinigingen op de muren belanden, dan kan dat per wandgedeelte worden overgesausd. Het eventueel sausen van gestucte wanden wordt dus naderhand gedaan.

Op de getoonde foto hiernaast is het stucwerk gewoon wit gehouden dus wat lastiger te zien.