Ornamentwerk

Ook het plafond verdient de nodige aandacht. En met een ornamentaal plafond zet u de kroon op uw kamer. Uw kamer krijgt een chiquer uiterlijk en oogt ook nog eens groter.

De Grieken en de Romeinen hielden zich al uitgebreid bezig met verschillende versieringen op bouwwerken. Deze ambacht heeft sindsdien niet meer stilgestaan met als gevolg dat er voor elke periode uit de geschiedenis een aparte stijl is ontstaan.

Of u nu een prachtig oud herenhuis bezit of u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwbouwwoning, met lijsten en ornamenten geven we iedere woning een unieke uitstraling. Helemaal omdat we ze in verschillende maten en vormen kunnen aanbieden.

Diverse stijlen lijsten en ornamentwerk

Het mooiste van ornamentwerk is dat u precies uw eigen stijl kunt toepassen. We hebben echt voor ieder wat wils. Barok, jugendstil, classicisme en empirestijlen zijn enkele onderdelen van onze collectie.

Ook uw wanden stylen?

Heeft, naast uw plafond, ook uw muren in uw woning of op uw werk styling nodig? We vertellen u graag meer over stucen, sierpleisterwerk en schuurwerk.