Sierpleisterwerk

Sinds enige jaren heeft behang aan populariteit verloren. Sierpleisterwerk, een vorm van stucwerk, heeft de plaats van behang ingenomen. Sierpleisterwerk is minder ruw, tijdloos, sterk (scheurt niet), kleurvast en heeft een rustige uitstraling.

Diverse kleuren en structuren sierpleisters

Sierpleister is een watergedragen pleisterlaag welke enigszins vergeleken kan worden met het vroegere granol. Sierpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende structuren, van fijn tot grof en alles daartussen.

En u heeft de keuze uit verschillende kleuren, wat deze afwerking voor wanden erg geschikt maakt voor bij u thuis of bij u op kantoor. Voor eventueel gewenste kleuren kunnen RAL-nummers maar ook de kleurstellingen van Flexa, Sikkens, Histor etc. worden gebruikt. De eindafwerking is minder ruw en heeft een luxere uitstraling.

Voordelen sierpleisterwerk

We noemden al het feit dat sierpleisterwerk minder ruw is en we het in alle kleuren voor u kunnen aanbrengen. Daarbij komen nog een aantal mooie voordelen van sierpleisters:

  • Er is geen kleurverschil te zien bij kleine beschadigingen.
  • Sierpleisterwerk is boenvast waardoor u het makkelijk schoon kan houden
  • Keuze uit fijnere of grove structuren
  • Het beschermd de ondergrond
  • Het is aan te brengen op alle ondergronden
  • We maken gebruik van duurzaam en harde materialen, waardoor uw wand langer mooi blijft

Onze traditionele werkwijze houdt in dat alle ondergronden eerst worden voorgelijmd en pas na meer dan 12 uur worden afgewerkt.

Meer weten?

Meer informatie? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem, eveneens vrijblijvend, contact met ons op.